Átszerelhető válaszfalak: a jövő belsőépítészeti megoldásai

Egyre gyakrabban hallani szakmai körökben, hogy az állandóan változó alaprajzot igénylő irodák belső kialakításánál hosszútávon a legoptimálisabb térelválasztási megoldás az álmennyezetig épülő, többször átszerelhető mobil válaszfal.

Mobilfalak.hu Mobilfalak.hu

Szinte hihetetlen, de átszerelhető mobil válaszfalakkal - az igényelt magas szintű esztétikai és hanggátlási követelmények biztosítása mellett - az iroda tisztán, gyorsan, akár egy nap alatt is kivitelezhető! De a beköltözés utáni tömör térelválasztó vagy irodai üvegfal beépítése sem jelenthet akadályt vagy zavart a napi munkában, hisz az erre szakosodott vállalkozások (pl. LICENCIA) éjszaka vagy hétvégén is elvégzik a beépítést, így az irodában dolgozók reggel már csak a végeredményt láthatják.

Mobilfalak.hu Mobilfalak.hu

Később a már elkészült átszerelhető, mobil falrendszer az álmennyezet megbontása nélkül roncsolás-, por-, sérülés- és építési törmelék mentesen pillanatok alatt szétszerelhető, a megváltozott alaprajzi igényeknek megfelelően újra beépíthető, akár bővíthető, sőt költözés esetén akár más épületben is teljes értékűen felhasználható, természetesen az összes bontott szerkezet újra felhasználásával. Fentiek alapján már érthető: az átszerelhető válaszfal nyújtja az irodában a legrugalmasabb és leggyorsabb tér ki- és átalakítást.

A LICENCIA Mérnöki Kft. több mint 15 éve foglalkozik a SOCAB átszerelhető mobil válaszfalak forgalmazásával, szakszerű beépítésével, több száz elégedett ügyféllel. Volt köztük olyan, akit az elmúlt években többször költöztettünk irodaházról irodaházra, átszerelve a 12 éve tőlünk vásárolt tömör- és üvegfalakat, ajtókat. Volt, ahol mások voltak a beépítési méretek, de számunkra az irodai térelválasztók ismételt átszabása (alu vázszerkezet, tömör- és üveg panelek, reluxák…) nem jelentenek problémát. A legkomfortosabb munkahelyi közérzetet biztosító átszerelhető válaszfalakkal nyugodtan elmondhatjuk: miénk a térkialakítás mindenkori rugalmassága és szabadsága is ...

Mobilfalak.hu Mobilfalak.hu

A szerelt válaszfal mosható alumínium vázszerkezete, tömör és üvegfalfelületei folyamatosan egy „új fal” benyomását keltik, a mobil válaszfalaknál a festés, tapétázás hosszútávon is ismeretlen fogalom!

A legkiérleltebb átszerelhető falrendszerek képviselői ma már elhagyják az előzetes helyszíni felmérést, hisz a kivitelezés helyén méretre vágott alumínium profilcsaláddal dolgoznak, kizárva ezzel minden pontatlanságot, ugyanakkor biztosítják Megrendelőiknek a változtatás lehetőségét a beépítés utolsó pillanatáig! Az előbb felsoroltak napi megvalósítása és ügyfeleinek maradéktalan elégedettsége emelte a LICENCIA Mérnöki Kft-t a mobil válaszfalrendszerek egyik legismertebb hazai képviselőjévé és szakkivitelezőjévé. A termék hatékonyabb megismertetése érdekében LICENCIA Mérnöki Kft. megépítette saját tulajdonú átszerelhető válaszfalrendszerrel kialakított mintairodáját is.

Miért a LICENCIA? Érvek mellettünk:

  • közel húszéves hazai irodaépítési tapasztalat, több száz beépített mobilfal és elégedett ügyfél
  • gyors, részletezett árajánlat készítés, szállítás, szerelés
  • állandó csapat, országos kivitelezés, megtekinthető referenciák
  • rugalmas munkavégzés (beépítés hétköznap nappal, éjszaka, hétvégén)
  • 24 hónap garancia minden termékre és kivitelezésre
  • non-stop szervízvonal, elérhetőség (+ 36 30 940 2919, E-mai: info@mobilfalak.hu)

LICENCIA Mérnöki Kft. irodai szerelt válaszfalak - üvegfalak - tolófalak kulcsrakész, országos kivitelezése