Eltolható üvegfalak

A President mozgatható üvegfalrendszer megjelenésével új piaci kihívásra válaszolunk. Ez a falrendszer különösen jól alkalmazható az eltérő nyitva tartású üzletek időszakos leválasztására. Termékünk kivételesen karcsú konstrukció, "parkoló állásban" igen kevés helyet foglal el. Funkcióját, merevségét és tartósságát illetően is megfelel a szigorú műszaki követelményeknek. Egyetlen mozgatható falrendszerünknél sincs padlómegvezetés, így teljesen akadálytalan átjárás biztosított!

Terek időszakos elhatárolása a nyitottság érzetével

A Parthos President típusú üveg tolófalak lehetővé teszik a tér többcélú hasznosítását, ugyanakkor megőrzik a nyitottság jellegét, megtartva a terek átláthatóságát. A szélső záródó panel betöltheti az átjáró ajtó szerepét, sőt lehetőség van kétszárnyú átjáró ajtó, illetve kulccsal zárható panelek beépítésére is. A tolófal felületeként alkalmazható például maratott-, homokfúvott- vagy fóliával borított; ragasztott; biztonsági- vagy színezett üvegszerkezet, bármi amit fantáziánk diktál. A szövegektől, a logóktól a komplett díszítésig, a teljesen átlátszó üvegektől az egészen feltűnő mintázatig a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok.

President:

Az üveg tolófalak beépítésével teljes háromdimenziós kép tárul elénk.

A Parthos cég nemcsak a tetszetős megjelenésnek és a leválasztott területek tökéletes átláthatóságának szentel különleges figyelmet, hanem a könnyű kezelhetőségnek és a hangtalan mozgatásnak is. A President üvegfal elemei csapágyas görgőkön függnek, a görgők könnyedén futnak a kiváló minőségű alumínium sínrendszerben. A parkolási lehetőségek szinte korlátlanok.

A President ízléses üveg tolófal. Az üveg - a korábban említett különböző felületeivel - egy különleges, teljesen egyedi eltolható fal megalkotását teszi lehetővé. Mivel a President üvegpanelek nem igényelnek függőleges alumínium profilokat, optikailag is egységes, összefüggő teret nyújtanak.

A mozgatható válaszfalrendszerek országos kivitelezése során szerzett közel két évtizedes magyarországi gyakorlatunk bizonyítja, hogy ha a kivitelezést megelőzően már a tervezés szakaszában is folyamatos szaktanácsadással keressük a műszakilag és gazdaságilag legoptimálisabb megoldást, akkor Megrendelőink később is visszatérnek hozzánk. Így érhető el leghatékonyabban az ár/érték arány optimalizálása, ami az egyik legfontosabb vezérelvünk!

Miért a LICENCIA? Érvek mellettünk