Mobilfalak.hu - Nyomtassa ki ezt az oldalt

A LICENCIA Mérnöki Kft-t 1993-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a változó megrendelői igényekhez rugalmasan alkalmazkodó belsőépítészeti kivitelező vállalkozást hozzunk létre. Fő tevékenységként irodaházak, egyedi irodák, bankfiókok, oktatási intézmények, szállodák és konferenciatermek belső tereinek kialakítását tűztük ki.

Már a cégalapítás évében megkaptuk első komoly megrendelésünket az EMKE Irodaház tízezer m2 alapterületű bérirodáinak kialakítására. Az első irodaépítési munkákkal párhuzamosan tevékenységünk irodai szerelt válaszfalak és mozgatható, eltolható falrendszerek tervezésére, kereskedelmére és kivitelezésére szakosodott. Több mint 20 éve kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk Európa piacvezető szerelt, mobil válaszfalrendszereket előállító gyárainak, a francia SOCAB és a holland PARTHOS cégeknek.

A szerelt válaszfal termékcsoporton belül a mobil válaszfalak gyűjtőfogalmába a belsőépítészet alábbi speciális szakterületei, termékei sorolhatók:

Kiváló minőségű beltéri térelválasztó termékkínálatunkhoz magas szolgáltatási színvonal is kapcsolódik: rugalmasság, a piac változásaihoz való gyors alkalmazkodási készség, kulturált és korrekt üzleti magatartás. Már a tervezés folyamán bekapcsolódunk a munkába és a gyártmánytervezésen, gyártáson, szállításon és szerelésen túl a sokszor elhanyagoltan kezelt karbantartásig végigkísérjük a mobil válaszfalak teljes élettartamát. Valamennyi kivitelezési munkánk az utolsó csavarig dokumentált, így akár 10-20 év múlva is tudunk bármit egyszerűen pótolni, szükség esetén javítani. Megteszünk mindent, hogy ez a fajta igényesség a munkánkban és a szerkezeteinkben egyaránt tükröződjön. Mint referenciáink mutatják, igyekszünk hozzájárulni az adott épület belső kialakításánál, hogy az esztétikailag igényes legyen, sőt, érezhető szellemi és műszaki többletet is nyújtson. A mobil válaszfalrendszerek beépítésén túl teljes körű belsőépítészeti kivitelezést folytatunk, generálkivitelezőként irodák kulcsrakész kialakítását is vállaljuk.

A cégalapítás óta eltelt bő két évtized alatt megismertek minket. A LICENCIA Mérnöki Kft. átszerelhető, illetve mozgatható válaszfalrendszerei tervezésével, szakszerű kivitelezéseivel, több száz elégedett ügyfelével és folyamatosan bővülő referenciáival komoly szakmai hírnevet szerzett magának. Rendelésállományunk és kivitelezési tevékenységünk folyamatos, egyre több a megkeresés a környező országokból is, 2007 óta teljesítünk megrendeléseket a román és szlovák mobilfal és irodai válaszfal piacon is. A felmerült igényekre gyors, díjmentes szaktanácsadással, konzultációkkal igyekszünk megtalálni a leggazdaságosabb ár/érték arányt, ezáltal Megrendelőink később is visszatérnek hozzánk. Társaságunk szlogenjét is egy visszajáró kedves ügyfelünk fogalmazta meg: LICENCIA, az irodaépítő csapat...

Ha ez a honlap évekkel ezelőtt készül, nem biztos, hogy tartalmazná a következő gondolatsort, ma azonban fontosnak érezzük: családi vállalkozásban dolgozunk, közösen, hosszú távra tervezünk. Címünk, vezetékes és mobiltelefonszámaink évek óta változatlanok, folyamatosan elérhetőek vagyunk. Cégünknek nincs köztartozása, egyetlen beszállítónknak vagy alvállalkozó partnerünknek sem tartozunk. Határidőre teljesítünk és Megrendelőinktől is ugyanezt a pontosságot várjuk el. Legfontosabb tőkénk ma is a minket választók bizalma, hisz az elmúlt 21 év során a legismertebb generálkivitelező cégektől az egyszerű lakásfelújító magánemberekig mindenki megtapasztalhatta, hogy számíthat ránk.

Kérdés, ajánlatkérés esetén örömmel állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Mobilfalak.hu - Fülöp Csaba és Fülöp Ákos ügyvezetők

Fülöp Csaba & Fülöp Ákos ügyvezetők

Legfrissebb híreink a mobilfalak világából


JELENLEG 3 ONLINE LÁTOGATÓ, MA 72